Gunnar Bech Møller

gunnar_2_smeared.jpg (54426 bytes)

Gunnar er 43 år og arbejder på Odense Stålskibsværft som IT-medarbejder. Gunnar har ufattelig mange talenter og har oplevet imponerende meget i sit liv. Der er meget få steder i verden Gunnar ikke er lokalkendt, han har back-pack’et over det meste af verden. Hans evner spreder sig lige fra at sidde på kontorstolen og nusse med faglige detaljer til at gå amok ude i skoven med en motorsav.
Manden er perfektionist i alt hvad han foretager sig – han kan sidde og bøvle med bitte små bagateller i timevis. Det ses også tydeligt på vores hjemmeside, som Gunnar er web-master for. Han har lagt rigtig meget arbejde i vores hjemmeside og har en stor del af æren for, at den overhovedet eksisterer. Alt hvad han har med at gøre, bliver gjort grundigt og med kærlighed for detaljerne – der er ingen mulighed for at springe over hvor gærdet er lavest.

Gunnar har tidligere udtalt at han arbejder bedst mellem 5.30 og halv seks om morgenen!

Gunnar er gift, med Birgit, og bor lidt uden for Odense – Når jeg nu skriver lidt udenfor Odense mener jeg ikke der hvor kragerne vender, men nok nærmere der hvor de falder ned. De bor virkelig idyllisk med huset placeret langt inde i deres egen skov bag en stor skovsø. Men tag ikke fejl af denne, på overfladen, stille og rolige mand. Han går ikke af vejen  for at drikke snaps om kap! – og han er faktisk ret god til det.
Dennis og Gunnar har i en periode arbejdet sammen i det amerikanske edb-firma, Data General. Her fandt de to hurtigt ud af at de delte mange interesser og ideer.

 

 

More on gunnar and further information concerning har
This file moved by FREE Go FTP